Kamers B&B

Alle kamers zijn 5x5 meter met eigen tv, douche, toilet, wasbak, handdoeken (om de twee dagen nieuwe) en haarföhn. De kamers zijn warm nostalgisch ingericht met klassiek meubilair en een zithoek met een prachtig uitzicht. In het huis en ook op de kamers zijn kunstwerken van keramiek tentoongesteld. Beide kamers beschikken over gratis WiFi.

In de huiskeuken kunt u gebruik maken van de magnetron en ijskast. U kunt gratis koffie en thee zetten en er zijn frisdranken, (speciaal-)bieren en wijnen te verkrijgen tegen betaling. Kopjes en glazen staan ter uw beschikking. Het ontbijt wordt beneden geserveerd in de eetkamer met uitsluitend streekprodukten en verschillende broodsoorten. Het ontbijt kan ook op de eigen kamer geserveerd worden of bij mooi weer op het terras.

Prijs per kamer voor 2 personen is € 85,-- inclusief ontbijt per nacht. Tijdens corona verstrekken we ook:

  • Lunch, ook om mee te nemen, € 8,00 per persoon
  • Diner voor € 15,-- per persoon exlusief consumpties

De Dienst Toeristische Vergunningen te Brussel waardeert ons logies met *** sterren onder nummer V.GK.3.01846.3.02 zie website www.vlaanderen.be/int

De Voerstreek is een uitstekend wandel- en fietsparadijs. De wandel- en fietsroutes zijn gratis aanwezig. Wij adviseren u graag. Wij verhuren twee E-bikes, met financiële steun van de Provincie Limburg, voor € 20.00 per dag/per E-bike. Tevens kunt via de Web-site: http://www.ebikestogo.be/ E-bikes huren, incl. fietsroutes met togo hapjes en maaltijden bij diverse restaurants in de Voerstreek. Vooraf te bestellen via deze site.

Extra aktie:
Vanaf 1-10-2020 geven wij een extra korting voor een midweek vanaf maandagmiddag tot en met vrijdagochtend inclusief ontbijt; 4 nachten, twee kamers, 4 personen; 3 nachten betalen. Per kamer: €225,00.