Kamers B&B

Alle kamers zijn 5x5 meter met eigen tv, douche, toilet, wasbak en haarföhn. De kamers zijn warm nostalgisch ingericht met klassiek meubilair en een zithoek met een prachtig uitzicht. In het huis en ook op de kamers zijn kunstwerken van keramiek tentoongesteld. Beide kamers beschikken over gratis WiFi.

In de ontbijtkamer staat een senseo-apparaat, een waterkoker, diverse theesoorten, suiker, melk die gratis te verkrijgen zijn. Kopjes en glazen staan ter uw beschikking. Ook frisdrank is tegen betaling te verkrijgen. Het ontbijt wordt beneden geserveerd in de eetkamer met uitsluitend streekprodukten en houtoven gebakken broden. Het ontbijt kan ook op de eigen kamer geserveerd worden of bij mooi weer op het terras.

Prijs per kamer voor 2 personen is € 75,-- inclusief ontbijt per nacht. De Dienst Toeristische Vergunningen te Brussel waardeert ons logies met *** sterren onder nummer V.GK.3.01846.3.02 zie website www.vlaanderen.be/int

De Voerstreek is een uitstekend wandel- en fietsparadijs. Diverse soorten fietsen kan men in het dorp huren. Uitgebreide wandel- en fietsroutes zijn ter plekke te verkrijgen.